Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, June 6, 2016

Siap juga sudahnya..

 akhirnya... siap jugak mengkaler drawing ni... baru tiga drawing jer yang siap daripada sekian banyak dibuku secret garden tu... rasanya dekat sebulan baru siap...ya la buat pun bila ada masa terluang... dan selalunya memang tak cukup tangan nak pegang pensil kaler tu pun.... tapi masih ada hati nak buat dan siapkan.. kalau pro, agaknya sejam jer dah boleh siap kot!

tak pe la kan.... pelan2 kita buat dia, asalkan jangan sampai terus terlupa pada buku ni sudah le... banyak lagi nak kena siapkan ni. kerja keras tangan kak rose, nak jugak tepek kat sini.... buat kenangan nanti2 kan...

2 comments:

Nooriah Abdullah said...

selamat berpuasa kakrose
masa puasa jugak dia tunggu naksiap kan
sbb tak banyak aktiviti dapur
tahniahh akhirnyaaa kan

Kak Rose said...

Sama2 Noor... selamat berpuasa dirantauan dengan jangka waktu sampai 18++ jam...