Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, August 15, 2012

Bukak posa dengan berge

ikut je la apa anak nak makan... petang tadi dia request nak bukak posa dengan beger yang homemade punya.... x nak mekdonal tu pulak. masa g carefour tadi pagi bli mustard n roti bege tu je dan bahan yg lain2 suma dah ada kat rumah
mama punya portion.... bila dah banyak minum air, susah nak abeskan berger yang mewah dengan isi ni!

while mama bz sediakan menda lain, dia buat sendiri berge ni.... letak la segala mak nenek dalam tu..... coleslaw, timun, 2 slices of cheese, 2 burger patties, sos cili, mayonis n yellow mustard tu banyak2... kesian nasik dengan gulai daging n ikan merah goreng yang mama masak x de sapa nak makan!

ni untuk mama n anak... ayah punya x de dalam ini gambar!

8 comments:

ibundo said...

ayah punya mesti tiga lapis hehe..
selamat hari raya ros..

inazamri said...

baru cadang nk buka posa mkn burger mcD ptg ni coz anak2 dah bising2.Selamat menyambut lebaran dan maaf zahir batin dari saya sekeluarga

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari saya..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

anak saya baru jer mintak nak makan burger masa bersahur...harus kene buat cam nii..

Farraa....... said...

Bestnye Kak Rose ni, nak makan semua leh wat sendiri. Gambar amat menyelerakan plak tu. Terliur la kak.....

Kak Rose said...

hihihi... macam tau je ibundo ni!

selamat hari raya juga buat ibundo sekeluarga.

Kak Rose said...

inazamri, sllu tu nak je makan yg mekdi tu...tp semalam anak terlebih rajin lak nak nolong!

Kak Rose said...

ainnoraini, sama2 kita ya...maaf zahir dan batin.

buat sendiri lg puas ati... letak segala mak nenek yg kita suka nak makan kan.

Kak Rose said...

Farra, beger biasa je... suma taruk menda yg ada kat dapo. sedaplah nnti tu!