Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, December 27, 2020

Lolipop roti

let's be creative...hihi

kreatif lah orang yang bagi idea buat macam ni...terima kasih akk rose ucapkan. tak pernah terfikir pun nak buat selain dari toast yang biasa tu jer.. kalau macam ni pasti anak2 yang tak nak breakfast tu laju nak makan kan... bukan anak2 jer suka, mak budak pun suka gak kan...
jom kita buat roti lolipop ni.. roti tu buangkan tengahnya dan gulung kan macam kat atas tu, cucukkan dengan lidi sate untuk batang lolipop tu. sapu butter dikedua side dan tabur sedikit gula. kak rose bakar atas kuali jer. rasanya kalau bakar guna bread toaster pun boleh kot. selamat mencuba ya.