Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, February 20, 2013

WW: caj tandas....

agaknya la kan... kat tandas ni mesti derang ada pasang speaker with full blast punya volume..... tp kalau kentut yg x de bunyi nak caj camner ek?

10 comments:

Gee® said...

hahahahahahaaaaa.....guling2 suke

D Yatie said...

Hahahahaha... Kelakar giler!

cik dah faridah said...

kat mana la tu caj gitu..hahha...kentut pun kena bayar

Kak Rose said...

Gee, ada jugak menda cam ni kan... mmg boleh gelak guling@!

Kak Rose said...

Yatie, kalau betul2 ade camner nak kata kat kaunter tu kan... ke ada sensor untuk bau jugak?

Kak Rose said...

cik dah, nothing is free in this world... itu la kekdahnya!

Sue @ Nenie said...

Assalamualaikum..

ha ha ha ha ha ha

ساريده سنين said...

Assalamualaikum wbth..

heee..geli hati..

Anonymous said...

hati2 gak takut ada camera tersembunyi..huhu

nor laila said...

ada juga bayaran macam gitu...sedangkan nak masuk tempt yang kotor pun kena keluar duit ini kan pula nak ke tempat yang lebih dari tu..