Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, April 20, 2015

My Kuali ku merata2...

 Asalamualaikum dan salam satu Rajab 1436H....  dan selamat berpuasa kepada kawan2 yang melakukan ibadah puasa di bulan Rajab ni.... kak rose memang tak dapat nak menyambutnya kerana masih nursing my demam yang belum kebah and still on medication....

dan bila ada banyak masa membrowsing blog sendiri,maka terjumpa macam2 dan My Kuali ni macam ada banyak blog pulak..... satu blog pun kak rose tak terlarat nak mengupdate setiap hari, ini kan pulak sampai tiga at one go kan......sebenarnya bila tengok images, sudah pasti kita kenal dengan kerja tangan kita ni kan.... jadi mmg senang nak trace kat mana gambar kita tu.... dan ini lah hasilnya yang kak rose jumpa petang semalam.... My Kuali latest entry semua ada kat sini.... http://mediaterjah.com/category/lifestyle.... dah macam blog kak rose lagi satu pulak. Adoyaiiii la...

dulu pun kak rose pernah buat entry yang ni..... pasal My Kuali jugak.... suka sangat derang ni nak cilok harta karun kak rose jadikan macam dia punya jer kan.... tak de rasa bersalah langsung amik gambar2 dan artikel merapu meraban kak rose and claim to be dia punya! tolong lah kak rose ni ......  http://blog-resipimalaysia.blogspot.com/  entah lah!!!! tak larat nak mencari yang lain lagi dah! dan rasanya ramai kawan2 yang dah tak rajin nak mengupdate blog disebabkan menda2 macam ni kan!

sekian rambling dipagi isnin....gggrrrrr!!!!!

1 comment:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Jgn tensi-tensi K.Rose.. yg itu nnt biarlah tuan badan berjawab dgn DIA.
Jgn hati.. jaga diri.

- Sham pun tak dapat nak puasa bulan rejab ari ni kak.. ABC.