Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, June 12, 2014

My 2nd blog?????

my 2nd blog??? satu blog pun tak terlarat nak mengupdate setiap hari, apa lagi kalau nak handle 2 blog at one go kan... tp x tau la camner most of my entry ade kat sini.... not only mine tapi ade banyak lagi entries dari blog-blog yang lain...and claim to be dia punya, Blog Resipi Malaysia! or memang kak rose yang buta IT ni tak tahu menda2 sharing ni????  every time kak rose buat entry baru terus jer blog ni pun terupdate sama ker? eh!!!! pening arrrr!!!!

kak rose mintak tolong pada kawan2..... tolong la bagi pencerahan pada situasi cam ni, maklumlah buta IT sangat2 nih!

6 comments:

Cik Puan Rann said...

saya dah tengok blog tu...kelakar pulak bila baca entry dia. dah la semua gambar dia ambik dari blog akk...pastu buat jalan cerita yang ntah pape. manusia macam nie pun ada. kalau nak jadikan rujukan tu okeylah, ini tak semua gambar dari blog orang lain. sukahati dia je.

Yu Yun said...

lerrr...macam2 lah..org mcm ni pun ada? org nak berblog dia pun nak berblog jugak kan? x salah, tapi jgnlah copy paste bulat2 hak cipta org lain..sekurang-kurangnya tulislah blog rujukan/kat mn dia amik sumber tu..akak kena cari java script utk elakkan org lain right click utk copy post blog akak, pastu paste kat html post akak..insyaallah org xleh copy

Nani said...

org cam gini pun ada yek...

Kak Rose said...

Cik Puan Rann, tak tau nak kata apa dah...

Kak Rose said...

Yu Yun, kita punyalah berusaha untuk luangkan masa nak update blog, dia just cnp jer dah siap satu entry! entry merapu meraban pun dia kopi jugak!

Kak Rose said...

Nani, nak kerja yang mudah jek!