Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, June 6, 2013

Teringin nak makan yg ni....

 Syawarma Raihani kebab. tetiba lak teringin nak makan kebab ni. tapi tidak le rajin nak melangkah kan kaki ke Jalan Tuanku Abdul Rahman yang sibuk tu... yang ni masa kak rose g kl ronda2 ari tu, nak bli 3 pca jer, tp berbaris tengah panas tu ada gak la dalam 30 minit... masa ni toke kebab tengah melayan take-away order yg ditulis kat notice board... siap delivery time lagi, so kami pelanggan yang berbaris ni semakin panjang kebelakang, nak makan punya pasal kena lah sabar berbaris n tunggu....

 akhirnya dapat lah jugak kebab yang sangat diidam2 kan ni... nampak macam senang jer nak buat intinya tu, agaknya kalau kita grill jer ayam tu instead of bakar ditiang yang pusing2 cam kat gerai dia tu pun ok gak kot... nnti2 lah kalau rajin boleh soh cik google carikan resepinya, bila dah boleh buat sendiri, x yah nak melangkah keluar kalau nak makan kebab cam ni kan....

syawarma raihani kebab yang tinggal gambar. ishhhhh!!!! teringinnya nak makan!

6 comments:

fazianbatrisyia said...

kebab...sy mmg suka kebab...buat sendiri belum pernah lg...

Norzila Zakaria said...

kat mana kedai tu..nape zila cam x penah nampak je sign bord gitu kak..

cplud miera said...

mak oih sedapnya kak... :)

Kak Rose said...

fazian, kak rose pun asik bli jer!

Kak Rose said...

Norzila, jalan TAR kat tepek light yg kat closeum tu, gerai kecik jer

Kak Rose said...

cplud meira, mmg sedap. suker sangat!