Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, March 8, 2010

Udang blackpepper.... lagi


salam semua.... aduhai malas nya nak masak... x terlintas d kepala nak masak apa.... bila dah menjelang tengahari baru kelamkabut.... masak je apa yang senang.... ayam goreng dan udang blackpepper ni.... senang dan kejap je dah siap sebab sayur tu just celor je.... senangkan.... udang tu dulu dah penah tepek resepinyer boleh tengok kat sini dan sini ya... tima kasih pada nor67 yang sudi kongsi resepinya....

dan yang ini pulak ibu sharifah bagi.... rezeki.... semasa nak lunch tadi adik yah datang anto sambal goreng jawa kesukaanku ini.... tapi belum ada kesempatan nak buat ke malas ? eeehhh... tak tau lah tapi yang pasti sedap.... tima kasih ibu...

nyam nyam sambal goreng jawa.....

4 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Uish, berkenan ngan sambal tuh lah kak!!! yummmm! ;)

Kak Rose said...

sambal jawa... tentu ramai member cyber yang jawa tau buat sambal nih...

kakrose said...

salam rose..
dahlah nama kita sama..masak sambal goreng jawa pun sama..nak kenak rose lebih dekat lagi lah..

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.