Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, March 11, 2010

Keputusan SPM busu

Salam dari Alor Star..... hari yang mendebarkan buat anak kak rose yang amik pepereksaan SPM last year. Malam sebelumnya dah bertolak ke Alor Star dengan menaiki bas bersama kawan2.... tak nak naik dengan mama dan ayah. kalau boleh dia tak nak mama datang sekolah masa dia amik keputusan tu.... Tapi sebenarnya.... mama yang lebih berdebar menanti keputusan tu..... jadi pagi tadi kak rose bertolak dari Shah Alam seawal jam 3.30 pagi untuk tidak terlambat mendapatkan keputusannya..... dan Alhamdullilah walaupun keputusan yang sedikit tergelincir dari yang d harapkan.... apa pun mama dan ayah bersyukur busu berjaya mendapat 5A 3B dan 2C. masa tulis post entry ni dari hotel pun busu masih bersama kawan2 meraikan kejayaan bersama2.....Pak Ijon dah janji 100 for every A.... dulu masa PMR pun gitu jugak.... mama dan ayah pun sama.... busu tunggu ya....

Anak buah yang ulat buku sangat frust dengan keputusan SPM nya.... Dik Nor mendapat 5A, 2B n 2C........ Add Match n Fizik dapat C. Sian dia..... masa nak peksa tu sampai demam2 sbb terlalu tension..... she is such a perfectionist.... tu yang jadi camtu tu.... masa trail exam dulu she is one of the top scorer..... tapi bila betul2 lain pulak yang jadi..... tu yang frust sangat......lain kali kena take it easy ya dek nor.... jangan tension2..... mak ngan ayah tentu x nak dek nor jadi macam tu.....apa pun untuk dek nor terimalah keputusan tu dengan hati terbuka..... perjalanan masih jauh dik.....

Kawan2 busu d SA camna yer.... Udin, Aidal, Dek Da, Amirah, Lily di Subang Jaya, Farina di Kuching, Mizi d KK jangan lupa nnti bagi tau mama rose yer....

12 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Tahniah Kak Ros dan Busu...moga berjaya mendapat tempat di IPT untuk langkah selanjutnya...mak ayah memang akan sentiasa berdebar-debar kan Kak..dah lega satu penantian!

Kak Rose said...

Tima kasih watie, debaran dah abes dan kini usaha untuk dapatkan tempat d IPTA pulak...

ain said...

salam kak rose...tahniah utk anak kak rose! semoga akan lbh berjaya lg nanti!!

Kak Rose said...

tima kasih ain....

Fiza Nordin said...

tahniah utk busu...moga lepas ni segalanye dipermudahkan...

Kak Rose said...

fiza, itulah sangat harapan kami sekeluarga... dan busu kena teruskan usaha.....

♥LOVE2COOK♥ said...

Wow, congratz to Busu!!! Wish him all the best for his future! ;)

Kak Rose said...

Love, tq for the kind words....

aidah said...

Salam Kak Rose,

Tahniah buat Busu. Semoga berjaya mendapat tempat di IPTA

Kak Rose said...

Aidah, Tq dan itulah harapan mama dan ayah.

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

Anonymous said...

I love reading an article that can make men and women think.
Also, thanks for allowing me to comment!

Here is my webpage Badanie eavesdrop definition