Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, March 14, 2010

Edu Expo d Shah Alam n PWTC

Salam semua..... dah lama benar rasanya tak mengupdate bolg ni..... sejak balik dari Alor Star ari tu rasa penat dan malas mengatasi segalanya..... kenapa ya.... ada ubat tax? lagi pun belum masak2 lagi ... masih x de mood nak masak beria benar tapi soru nak tepat je.... nantilah kalau rajin akan kak rose update apa yang kak rose masak lak....
ari ni sehari suntuk g ke pameran pelajaran untuk lepasan SPM.... looking for the best future that they can offer.... g ke pameran pelajaran UiTM d seksyen 7 Shah Alam.... just to get the better picture of u thingy..... apa yang boleh di apply dengan keputusan yang ada dan dimana.... semua serba baru bagi kami..... maklumlah ini kan pertama kali..... dan lepas tu g jugak pameran d PWTC.... mak ai ramainya manusia..... x sanggup rasanya .... tapi kan kerana anak kami sanggup bersesak2 demi mendapat gambaran yang jelas tentang kursus yang diminati.... Aviation Technology.....

Busu sedang mengisi segala particular dan keputusan SPM untuk mengetahui dimana dan apa kursus yang boleh di apply dengan keputusan tu..... (biasalah... mama yang lebih kepochi) dengan keputusan yang ada banyak juga tempat yang boleh dipilih.... tapi kursus pilihan cuma ada di beberap tempat tertentu..... IPTS yang banyak menyediakan kursus ni.... kami ke UniSel..... dan dapatkan penerangan yang jelas tentang kursus ni..... dan yang penting sekali the fees.... 5k/sem (7 sem for diploma).... entahlah.... masih belum buat pilihan muktamad.....

Ni udin (kawan busu) pulak sedang mengisi particular dan keputusan nya..... (mama juga yang lebih kepochi) sebab ibu nya x datang untuk bersama udin kali ini..... mama harap udin berjaya dengan pilihan kali ini..... mama kena lebih push untuk udin supaya lebih kedepan.....

Abang Afiq yang belajar di Taylors College pun ikut sama untuk cari peluang sambung belajar di UK..... Semuga Afiq berjaya dengan pilihanya......

1 comment:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.