Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, March 14, 2010

Jejak kasih?

Jejak kasih ke ni...... yalah kan dah beberapa tahun x jumpa.... dek kerana terpisah sebab koje..... dan dengan keputusan SPM anak2 maka dapatlah kami berjumpa semula pada hari yang bersejarah ni..... (anak kami bertiga sebaya dan so close to each other masa kecil dulu....) hari ini dalam sejarah!..... last sekali jumpa Apid ni semasa kami baru berpindah ke Langkawi dan dia sekeluarga bercuti kesana dan ari ni selepas bersesak2 di pameran pelajaran tu kami pun buat appoinment tuk berjumpa...... belum jumpa lagi dah dengar gelak apid dari jauh.... tu dia.... x kan pernah berubah .... masih seperti apid yang dulu jugak..... berborak sambil makan di food court Sogo.... lama sungguh kami bertiga berborak..... segala cerita terkeluar.... yang sedih, gembira duka suma ada..... dah puas pot pet kami bershopping pulak..... dapat gak 2 helai blouse yang cantik dimata kak rose le..... beli gak 2set of bed sheet for my anak bujang.... dan dah memang pompuan kan.... nampak lak cotton pillow.... angkat jugak 2 buah..... bila nak bayar je.... yang pillow tu apid dah bayarkan..... nak bayar balik dia tak mo..... jadi bagi lah angpow pada anak2 apid yang 3 orang tu.... terima kasih bebanyak pid.....

Apid dan ibu Sharifah sedang berposing.....

1 comment:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.