Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, March 30, 2021

Healthy n unhealthy?

sarapan pagi yang kononnya healthy berakfast la ni... susu omega plus, nescafe o kosong, lempeng pisang 2 bahan dan buah2 yang semuanya manisssss... healthy kah itu?
dan minum petang pulak... store bought potato wedges dan fries, stok yang sentiasa ada dan tinggal nak goreng jer... memula tu fikir nak goreng guna air fryer, tapi kurengggg kan rasa dia kalau goreng tanpa minyak ni... so deep fry jer la dan cicah pulak dengan cili sos. sooooo unhealthy kan. air pure sunkist juice dan buah tembikai, apple merah yang crunchy dan jambu air pebret. tak pe esok kita pergi brisk walk dan make sure capai 10k steps target! ada la alasan untuk nak makan yang unheathy pun kan..
 

4 comments:

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

hihihi

yanmaneee said...

stephen curry shoes
balenciaga shoes
air jordan
pandora jewelry
yeezy
off white hoodie
hermes online
kyrie irving shoes
michael jordan shoes
golden goose outlet

Fubo.tv/Activate said...

Have you brought FuboTV activation plan? If yes, this article is going to help you in several ways. We will discuss some of the common errors that you may encounter while viewing FuboTV. You can resolve your Internet connection and consider restarting your modem or Wi-fi router. This might help reconnect your FuboTV and may solve the error. fubo.tv/Connect

Fubotv Activate said...

If you are searching for an incredible package of FuboTv channels for significantly less than digital TV or satellite. Try Fubo TV out for 7/days. You can even record live shows to their cloud DVR. FuboTv is one of the nicest ways to get entertained and enjoy in a similar way people enjoy in their homes. It is lot better for people looking for the best sports fans.
fubo.tv/Connect