Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, November 25, 2016

Nasi arab madghot

Asalamualaikum dan salam jumaat yang mulia. pagi ni nak jugak tepek kat sini kisah Melaka lagi.... ni masa kami 1st day sampai, terus tuju ke restoran nasi arab ni kat jalan bukit beruang... masa memula dulu anak yang bawa makan kat sini, terus lah terpikat dengan nasi arab ni. masa kami sampai tu dah late afternoon, tapi ramai jer family yang makan kat sini...

 nasi yang kami order, madghot chicken rice set for 2... sangat mewah dengan ayamnya. half chicken+nasi+sambal tu for rm22/-.... makan sampai terbuntang nak abeskan... nasib baik jer tak go mad after makan!

 salad yang ada cuma ini jer, arabic salad katanya, tapi cuma timun, tomato and iceberg salad... dalam menu tu ada banyak tapi mostly dah di tampal notice "no have" hihi

 simple drinks to complete our lunch.

Alhamdulillah, kenyang sangat2... tapi malam tu masih jugak nak keluar g makan2...

1 comment:

Phong Hong said...

Sedap tu. Saiz hidangan pun besar, sesuai untuk PH hah..hah...