Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, November 24, 2016

MITC Residence, Melaka

 Alhamdulillah, selesai sudah komitment di Melaka... tiga hari kami book untuk stay kat hotel ni untuk majlis konvo anak... mama dan ayah yang excited nak join anak's big day. first in a life time nak naik pentas untuk terima ijazah dari chancellor, mestilah nak tumpang bangga jugak kan.. since kami tinggal jauh di Penang, so the best thing ialah duduk hotel jer... tapi kami lambat buat booking, so most of the hotel yang close to the UTeM dah penuh... nasib baik jugak dapat di MITC Residence ni, buat jauh jugak la dari U tu. booking pun through Agoda jer, nasib baik bilik sangat selesa n luas..

 ada jugak room service n the harga tak de la macam hotel yang berbintang2 tu... cukup lah kalau nak isi perut untuk kami rakyat marhaen ni...

 dapat book bilik yang superior room, sangat luas dan selesa... the living room

 bedroom

 dining area

 study table

 pantry, fridge yang comel pun ada.

bathroom...

4 comments:

JaSSNaNi said...

congrats to anak akak and akak sefamily juga.. :)
bape rm dok situ kak?

Phong Hong said...

Tahniah anak graduate. Mesti suka hati.

Kak Rose said...

Tq Nani. booking through Agoda rm500/3days stay

Kak Rose said...

PH, tq. Akhirnya, setelah bertahun mengadap buku kan...