Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, November 27, 2016

Keeping fit, kononnya lah....

 61minutes, 6.25km and 299kcal calories burnt.

 Wednesday 23rd Nov, 57 minutes brisk walk, 5.65km, 268kcal calories burnt

6.45km and 323kcal calories burnt... 

my journey to keeping fit, saja nak tepek kat sini, mana tau boleh memotivasikan diri sendiri bila datang vitamin m... tapi selalu jer malas nak mulakan... apa lagi kalau pagi tu hujan, memang alasan sungguh untuk tidak berjalan lenggang mak limah tu. apa pun kita kena lah jaga diri kita sendiri kan...

2 comments:

Mazni Azmi said...

Baguslah buat rekod. Senang nak rujuk kemudian hari ๐Ÿ˜ƒ boleh jadi motivasi masa datang vitamin m tu

Warisan Petani said...

Alhamdulillah.
Mudah2an sentiasa fit.