Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, August 28, 2016

New netting

 netting yang lama dah koyak2, so it is time to change... harap2 cik nyamuk tak dapat nak masuk rumah kak rose ni...
kerja2 preparation buat kat luar rumah, bila dah siap baru pasang kat tingkap dan atas pintu utama ni... tapi sampai empat orang nak buat kerja... tak kisah lah asalkan cepat siap sudah ler kan...

kalau tak nak pasang netting tu, sorok jer seliper dalam rumah, pasti nyamuk tak masuk sbb dia fikir tak de orang dalam rumah tu.... hihi


No comments: