Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, August 6, 2016

Nasi goreng jer!

 bila kemalasan melanda diri, tapi mulut dan perut pulak tak tahu tuan nya tersangat lah ada banyak itu vit. m dalam badan... maka jadilah nasi goreng bodo2 ni... boleh la kan untuk alas perut, yang penting dari malas jadi rajin pulak nak menyuapnya...kalau pergi tapau, ada jer yang tak kenanya dengan tekak ni...lagi pulak dengan udang beso2 tu maunya dia charge cekik darah kan...

since nasi berbaki pun dah ada, godek2 kejap jer dah siap untuk dinner kan... selamat poket!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)