Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, February 10, 2016

Natural home made face mask

 Jumpa ni kat fb, so lebih baik kita kongsikan kat sini... mana tau ade kerajinan nak mencubanya nanti... cara penggunaan nya semua sama. Mix The Ingredients and Apply It on Your Face. Leave it on for 20 - 30 Minutes, Then Rinse The Face With Lukewarm Water. boleh jugak tengok kat sini..https://www.facebook.com/GyanOra/?fref=photo.

**** tapi bila baca all the comments... kulit kita berbeza2, so the out come pun vary... ada yg memang work wonder dan juga sebaliknya. so pepandai lah kalau nak mencuba ya...

 

 only regular coffee to be used ya..






  kulit muka tak kan jadi kuning sbb dah campur dengan coconut oil tu, katanya... tp takut pulak nak mencubanya... kang dibuatnya seminggu tak hilang kuning tu, maunya dimasak lomak cili api nanti!


 Mix The Ingredients and Apply It on Your Face. Leave it on for 20 - 30 Minutes, Then Rinse The Face With Lukewarm Water (blend the tomato)
Mix The Ingredients and Apply It on Your Face. Leave it on for 20 - 30 Minutes, Then Rinse The Face With Lukewarm Water

1 comment:

Norhayati Mohd Isa said...

Kena rajin nak buat semua ni kan Kakrose..
Terima kasih kongsi :)