Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, February 16, 2016

Ganti baru

 Ada saja kat perumahan ni yang nak diganti baru... ialah agaknya dah terlalu lama pencawang ni memberi khidmat di block 19 ni... so it is time for replacement... dan sepanjang hari tu akan putus bekalan elektrik, tapi derang ada sediakan generator untuk bekalan letrik. kira ok la dari tak de gantian kan... tapi tak la pulak nak amik gambo masa derang ni buat keja... tau2 menjelang petang tu dah siap...

 with new paint, bangunan yang dah lama ni nampak baru semula

lori bawa generator untuk gantian electrical supply for the day... nasib baik ada generator, kalau tidak maunya kering kejung kepanasan seharian lah kami semua...

No comments: