Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, April 7, 2013

Sarapan pagi kami

 salam hari minngu buat semua.  ni la sarapan pagi kami sampai lunch jugak. nasi lemak dengan apa yang ada dalam fridge jer. santan pun guna yang kotak punya. kelapa yang kak rose buat stok pun dah kehabisan, tp mmg malas nak g pasar pulak. kak rose suka bli kelapa parut banyak2 pas tu pack 250gm each n freezer kan. bila2 masa nak guna just thaw n perah dengan air panas.tp kali ni suma sudah ilek pucek, so guna mana yg ada la. bekpes sampai kenyang sambil bermalasan dihari minggu....

 pelakun tambahan dengan mana yang ada jer... ok la kan, yg penting nasi sangat lemak kaw kaw punya... berebut2 la lemak nak menempek dibadan. x per, esok g brisk walk lagi. rajin ker?

dan buah2an... grapes, rock melon n betik. Alhamdullilah kenyang sudah... tp menjelang tengahari dah rasa lapo la pulak! camner tu?

2 comments:

Bbwana adienia said...

nampak menyelerakan sekali..

Shamsiah Abdul Rahman said...

Subhanallah..
Rezeki apa yg lagi kita pertikaikan.
Terliur Sham tengok..