Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, October 6, 2012

Kerana CTS....

selamat berhujung minggu semua... dan hujung minggu cenggini pastinya ada saja program bersama keluarga kan... kak rose pulak ada satu temujanji yang sangat istimewa pagi tadi... bermula dengan masaalah cts kak rose telah membawa kepada pertemuan ini.... terima kasih sangat2 pada Nur Hayati dan anak2 kerana sudi berjumpa dengan kak rose. really appreciate, apa lagi dengan pemberian cream auralife tu. sangat bertuah rasanya, dari alam maya terus boleh bertemu bersua muka dan dapat  cream percuma lagi.... tq sangat2.

  berposing dengan cream pemberian dari  Yati  di mekdonal seksyen 3

madu khaula dari Iran yang sangat manis... good for health n beauty. thanks for ur suggestion, Yati

balik dari gebang2 di mekdonal tu terus singgah kat pkns, cari madu ni jugak debu tayammum ni, untuk persediaan bila dah operate nnti... sbb x leh kena air selama 2 minggu.... doktor tu siap pesan " cebok tangan kiri" katanya.... memanglah cebok tangan kiri jawap kak rose. saja jer dia buat kak rose nak tergelak walau dalam ketakutan! adoyai Dato Dr. Anuar... mmg kelako!


memang seharian kat luar hari ni.... keluar dari pkns tu pegi pulak ke Metro Driving School kat kg. Melayu Subang, sbb incik somi nak g amik lesen moto beso....dah 4+ bulan masih gantung lesen L, x leh jadi la kan.  sambil2 tu tengok orang belajar bawak moto beso kat situ... alahai!!! ada sorang dak pompuan so kecik cenonet nak bawak moto beso... kak rose tengok moto tu 4, 5 kali beso daripada dia! ishhhh!!! kak rose yg nengok jadi takut, tp dia rilek jer! on the way balik tu singgah kat kedai nasik ayam wak corner ni.


membumbung penuh nasik goreng ayam.... dan rasa pun ok la kat tekak kami. makan x hengat! sampai x termakan goreng pisang yg bli kat kedai sebelah. kenyang ya amat!

dan abc yang sempoi.....

2 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedap tengok nasi goreng ayam tu kak rose.. memang penuhlah perut tu..

Sama-sama kasih kak rose.. nanti bila dah operate bagi tau ye :)

Kak Rose said...

yati, insyaallah. harap semuanya baik2 saja.