Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, October 18, 2012

CTS - my d-day

dah ready nak ke OT, tp masih no room, jadi getting ready di Admission Lounge jer! boleh cam tu?

operation scheduled at 1.30pm tp they only stat giving anaesthesia at 1.45 and by 2.25 dah sedar....ocwhhhh!!! sekarang tengah nursing the pain n study tayammum.... maklumlah x pernah buat! balutan x leh kena air until next appoinment on 22/10. doa kan kak rose cepat sembuh ya...

15 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
kak ros.. dah operate ye...
jaga baik2 ye.. moga cepat sembuh.. :)

Cendana Kasih said...

salam akak..semoga cepat sembuh yer...

...ngeri mengenangkan pengalaman dalam ot yang sejuk tahap beku tu..

Lya Colours said...

salam. semoga cepat sembuh. insyaAllah

Amie said...

Moga cepat sembuh... ada pengalaman bertayammum ye...

Kak Rose said...

Nani, dah n tq ya

Kak Rose said...

Noorma, mmg damn cold... ketar gg

Kak Rose said...

Lya, tq n mudah2an.

Kak Rose said...

Amie, kena blaja. nasib baik ada intenet, suma info dihujung jari. cuma kena baca lebih sket la...

x jadi cenggini x kan ada pengalaman bertayammum kan? selama ni x tau debu tu pun ada jual... he he

Qhaifa Nur said...

salam...
moga cepat sembuh seperti sediakala...

Mat Gebu said...

Moga...akak cepat sembuh....errr tayammum....(((saya pun tak pernah....hehe)))

bintangjauh said...

Salam Kak Rose,

Alhamdulillah... syukuran terhadapNya segalanya sudah dipermudahkan.. berehat dengan secukupnya ya Kak Rose dan akan cepat sembuhnya, gitu boleh menatap kembali peragaan hidangan masakan seperti setiap hari buat tatapan Ratna nan jauh nun disana...

Salam doa buat Kak Rose semoga-moga cepat sembuh...

Kak Rose said...

Qhaifa Nur, tq

Kak Rose said...

Mat, mekasih ya

tu la. dah tua2 kena cenggini lak... kena la blaja balik!

Kak Rose said...

Salam Ratna, Alhamdullilah dimudahkan urusan dan x la sakit sangat... cuma tangan kanan tu x leh nak guna. menaip tangan kiri jer..

ummisara said...

kak rose, cepat sembuh ya and get back into action :)