Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, September 22, 2012

Top-up stock

hampir setiap kali g subang jaya mesti nak singgah kat kedai buah ni.... tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat wajib singgah setiap kali kehabisan stok buah masa duk kat sana dulu. suka sangat dengan kedai ni kerana buah yang ada kat situ mmg fresh dan banyak pilihan, tu la sebab bila dah duk kat shah alam ni pun masih g tempat yang sama untuk cari bekalan buah... sebenarnya td g klinik kat subang, jumpa doktor sbb apa hujung jari2 tangan kanan rasa kebas selepas kerja keras menyiapkan jamuan raya minggu lepas tu... makan ubat ingatkan boleh baik, tp dah seminggu ni masih ada rasa gak lagi... alamak, sekali doctor tu soh g sepital da.... terus dia refer kat orthopedic surgeon kat SDMC.... alamak takutnya! hari isnin baru boleh jumpa doctor ni.... harap x de la apa2 yang serius....hu hu hu kena kurangkan main game la ni!!!!!

bli jugak buah betik eksotika ni....sekilo lima hengget dan 2 biji ni dah sekilo lebih wpun buahnya cenonet jer. lama dah x makan buah ni. dulu mmg kak rose suka sangat dengan buah betik ni sampai satu masa kulit dan tapak tangan jadi warna kuning pucat kerana terlebih makan betik. bila g doctor terus dia tanya banyak makan betik ya? sejak tu la kurang sket amik buah betik ni, wpun tersangatlah manis dan sedapnya!

3 comments:

Asyifa Mustaffa said...

salam kak rose,
sy pun suka dok beli buah2an buat stok juga....
Sama la kita isnin nie ada apointmnt doc....harap smua bejalan lancar la ye...

Cendana Kasih said...

Salam akak...nampak sedap jer buah tu...tp kat rumah saya ni, boleh jer beli, makannyer tidak...hehehe...sampai dah kecut buah dalam esbox, takde orang heran pun, termasuk la saya yang membeli nyer...seronok membeli tp time nk makan, ermmm...ada jer halangan...

Marsita yahya said...

Salam perkenalan,
blogwalking kat blog akak....nanti kita singgah lagi.