Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, September 16, 2012

Idaman suri punya pun bolehlah!

Gadjet ajaib kegilaan puan2 dapur zaman sekarang.... orang lain ada kak rose pun nak jugak! tp x de la nak bli yang mahal2 tu. psssttt!!! sebenarnya budget x dak... jadi cap idaman suri pun bolehlah kan... ari tu ada tengok kat free trade zone kat pengkalan kubor tp dah lah saiz sangat kecik rega pun dekat 200... ha, dapat yg ni, boleh panggang sekor ayam!. cuma x tau bila nak resmikan!

tima kasih pada kawan yang sanggup terbang dari langkawi bawak koli ni. nnti kalo kak rose dah resmikan akan kak rose tepek kat sini pulak!

5 comments:

Bicara Kak Noor said...

akak pun dah ada kuali ajaib ni mmg best semua suri pasti suka sangat kalau ada benda ni kan

Chik Att said...

Berape regenya kak ....

Chah said...

Hehe...kak memula mak saya sebut2 pasal pemanggang ni mmg blur giler mana nk cari... Sian pulak dia dok harap2 sgt...di pasaran masa tu 199. Erk! Tp alhamdulillah jumpa kt rantau panjang 90 hengget... Janji ada sebut ajaib jadi lerrr....hehe...selamat memanggang!

Uncle Lee said...

Hi Kak Rose, how you doin'?
Love this kitchen utensil....I guess those who can cook will go for all this....
Nice design too.
Have a nice holiday.
Best wishes.
Lee.

leenz85 said...

memang menarik!!teruja sebab dengar2 boleh baked cake!!sanggup kirim kawan belikan..hehe..oh ye..sy baru lg..hrp boleh follow ye..sy dah follow awk..

http://herdiaryoflife.blogspot.com/