Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, September 18, 2012

Gaya mesti mau ada!

gaya anak bujang mama nak balik semula ke melaka... minggu lepas dah g dengan kereta bawa segala barang keperluan dan kali ni bawak moto lak.... senang nak berulang ke kampus katanya.... cuti semseter yang panjang sanggup berhabis duit make over the bike... kalau ikut mamanya biar moto yang asal jer, tp budak2 ni nak jugak yg dia kehendak. so this the new look of the bike... dengan cover set, tayar, rim n entah2 apa2 nak sebut pun mama x tau semua ditukar baru! even the number plate pun nak yg baru jugak, nak sama macam moto besar ayah, katanya!

bersama dengan kawan U tp berlainan course, TE. siap soh mama amik gambo masa nak bertolak semalam. gaya mesti mau ada kan? segala kasut n sandal pun nak sama cam kaler moto! cuma pesan mama, be very carefull masa on the road and give me a call at every perhentian! tp bila dah sampai lupa pulak nak call mamanya!

puas berpusing keliling akhirnya dapat jugak sandal yg dikehendaki.... sama kaler dengan moto! doa mama n ayah, semuga anak mama berjaya mencapai apa yang dicitakan. Insyaallah.