Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, June 24, 2022

Kerabu mangga w bite size ayam

 Asalamualakum dan salam jumaat penghulu segala hari... chakkk!!! 😍😍

ade mood nak mengupdate dapo maya kak rose yang dah macam hidup segan mati tak mahu ni... tapi tu lah sayang pulak kalau nak biarkan mati macam tu jer kan.. so meh la kita tepekkan apa yang ada dalam folder ni kat sini... kerabu mangga with bite size ayam. ayam tu actually kak rose gorengkan jer pop-corn chicken store bought punya. senang kerja kan.
mangga putik tu pulak sagat jer dan tambahkan sedikit carrot yang juga disagat untuk dapat combinasi kaler cantik tu.. buat lah kerabu macam biasa kita buat tu dan masa nak hidang tu tambahkan gorengan pop-corn chicken atas dia dan jugak taburkan kacang goreng rangup krup krap tu. sedap sangat untuk meratah... dan lagi sedap kalau dihidangkan segera lepas buat tu, semuanya rangup lagi sebab kalau lambat nanti ayam dan kacang akan jadi lemau.
 

1 comment:

camdandusler said...

good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com