Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, May 2, 2019

Makan2 di Anggerik Terrace

Asalamualaikum dan salam Khamis...

beberap hari menjelang nak puasa, makan makan menambah lemak kat sini... memang sungguh lah bertambah2 lemak dengan portion yang sangat besar... as if untuk 2 orang makan setiap satu order tu. sesuai sangat untuk yang memang big eater! memang tak terhabeskan lah untuk kak rose, even en asben pun...

 fish n chips yang kak rose order...  biggggg portion kan, tapi laaaaama tunggu baru dapat 😒

 chicken chop untuk en asben... memang cenggini size hidangan dia. macam dua portion kan.

 butter chicken pun boleh untuk makan 2 orang.. rasa wise so so je buat kak rose yang tak berapa suka dengan menu ni..

 spaghetti bolognese yang a bit watery, datang dah siap bergaul cam tu.. dan rasa pun sangat kurengg... so this menu is such a no no lah.

 honey lemon tea yang sedap. tapi sayang, hirisan lemon yang sangat nipis. nasib baik ada rasa lemoney dalam teh madu tu..

first time dengar resepi ni, may be kalau g next time boleh mencuba yg ni pulak..

2 comments:

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Sy pun kurang gemar spaghetti berkuah mcm tu, dah gaul terus plak tu ya.

Takut spaghetti lemak cili api dia lagi teruk, haha

Kak Rose said...

Kan SK... takut gak nak mencuba resepi baru tu.. hihi