Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, December 3, 2016

Mee udang lagiiii

 mee udang yang sedap ni memang tak jemu makan... buat kami berdua la. tu yang en. asben mintak nak buat lagi dan lagi... kak rose pun ok jer sbb bahan utama pun memang sentiasa ada kat dapo... kak rose lebih suka guna spaghetti seperti resepi asal yang Ros jintanmanis tu guna... pernah guna mee kuning, tapi rasanya dengan spaghetti lebih ummmphhhh gitu.

 kuah mee udang in de making dan spaghetti yang tengah melegak atas dapo... pun nak posing kat dapo maya jugak.

tak jemu2 dengan mee udang guna resepi dari Ros jintanmanis ni... mekasih ya ros. pernah jugak guna resepi lain untuk buat mee udang ni, tapi still prefer dengan resepi ni. best! resepi dah banyak kali kak rose tepek boleh tengok kat sini ya....

4 comments:

Mazni Azmi said...

Nampak gambar mee udang pun dah sedap ๐Ÿ˜ƒmakan panas panas masa hujan

Heaven ๐Ÿ˜

⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

Norhayati Mohd Isa said...

Sedapnya kak ros..
Cuba kak ros mkn dgn mee wantan pulak..
Tekak saya anak beranak suka mee wantan... lembut..

Phong Hong said...

Besar udang2 tu. Sedap!

PAk JUSTAN DI BATANG said...
This comment has been removed by a blog administrator.