Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, December 6, 2016

hotdog sukasuki

 dinner kami yang simple... tak perlu berlama2 mengadap dapo dah boleh menikmatinya. yang lamanya cuma nak defrostkan dan gorengkan chicken frankfurters tu... selain tu gorengkan fries, buat simple coleslaw dan potongkan timun and tomato.

assemble dan picitkan mayonis dan cili sos, dinner pun dah ready. cepat jer kan! nikmatilah dengan happynya bersama satu mug nescafe o. lupakan dulu segala lemak n carbo yang banyak tu... hihi


chicken frankfurters yang kak rose guna, gumuks2. dengan bun dan dayang2nya tu memang kenyang sangat! Alhamdulillah dengan rezekinya.

4 comments:

Phong Hong said...

Mmm...sedapnya! Tukar selera. Kalau makan nasi tiap2 hari boring.

adda syuhada said...

Sedapnyer...

PAk JUSTAN DI BATANG said...
This comment has been removed by a blog administrator.
li said...

Menu simple memang best. Saya suka masak sosej & french fries dalam halogen oven 10-15 minit sudah siap. Tak perlu defrost.