Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, November 24, 2015

Barbera cafe

on de way balik ari tu, minum2 di epot subang sebelum check-in...  my hot chocolate yang very thick... sedap tapi a way toooo sweet for me. memang tak suka manis2 tapi dah oder, minum jugak la... sudahnya ade yang tukang abeskan...  tak baik membazir kan..

 busu's hazelnut latte jugak yang best... tak manis sangat n en asben punya esp italiano yang sangat pahit, katanya.... cenonet je cawannya.... kenapa ek, cawan expresso ni sangatlah comelnya. dua tegok dah selesai.

tukang perabes mama punya hot chocolate... service yang sangat slow membuatkan kami lambat check-in... sudahnya dapat seat belakang sekali.... bergoyang bergetar semuanya, dengan air crew yang berborak sangat bising kat belakang tu.... adoyai la...


kalau selalu minum kat sini mau poket yang berlubang terus terburai kan....

5 comments:

Athirah Zain said...

bestnya hazelnut latte, my febret tu,,haha

Rizziela said...

sy suka hazel latte.. kadang2 request coklat hazelnut

Kak Rose said...

Athirah Zain, mmg sedap, x manis sangat

Kak Rose said...

Rizzeila, sedap... but too rich for my tekak. sesekali boleh la.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Busu dah cuti sem ye Kakrose..
Saya pun tak suka yg manis sangat..