Lanai Kijang

Lanai Kijang

Wednesday, September 24, 2014

WW:boleh bukak gerai tak?

 dari ini....

 buat cam ni....

 jadi ini...untuk kami.

untuk anak2 my neighbour.....

12 comments:

Gee® said...

Untuk ai manaa? nak jugak..!!!

Mummydearie said...

Dah boleh sangat buka gerai, tak payah tanya lagi. Just beritahu je kat mana nak buka, saya customer pertama :)

Bintangjauh said...

Salam Kak Rose,

Ratna jauhhh... kalu dekat atau sejiran mahu aje dibeli apam balik yang ter...paling cantik dan ter...paling yummy seantero segenap Malaysia yang pernah Ratna lihat ! Wuaaa... mahu nanges !

Pastinya 200% Kak Rose boleh buka gerainya siapam balik...
Salam mesra semanis madu.

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak..
memang confirm boleh bukak kedai.. dah taraf perfect 5 bintang saya kasi.. :)

ibusya said...

Bila nak kongsi resepinya k.ross

Kak Rose said...

Untuk Gee, kena buat sendiri k.... anak2 jiran ni mama n ayahnya g haji...

Kak Rose said...

Mummydearie, kedai untuk dapur sendiri boleh la...

Kak Rose said...

Salam Ratna, buat untuk keluarga jer...

Kak Rose said...

Waalaikumsalam Nani, kalau yg bli tu keras jer macam nak tercabut gg... buat sendiri puas ati kan.

Kak Rose said...

ibusya, resepinya ade dah dalam entry yg dulu.... cer tengok bawah label apam ya..

Bicara Kak Noor said...

wah terer lah kakrose ni kalah i lah

Kak Rose said...

yang keras tangan ni boleh la... tp ttp x leh kalahkan Noor yg serba boleh tu!