Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, May 8, 2010

Koleksi kad hari ibu

Selamat malam dan terima kasih pada kawan2 cyber yang sudi bagi kak rose kad hari ibu ni.... kak rose sangat2 hargainya dan akan gantung kat rumah kak rose ni sampai bila2.... suke sangat2..... muga hari ibu yang bakal menjelang esok memberi seribu kerahmatan buat kita semua......

a beautiful rose bud dari AlongRoz.... tq soooo much for the lovely card.....

mawar merah yang cantik dari taman CMG.... terimakasih bebanyak ya cik mat... ada kumbang gatai (cik mat yg kata) terselit dicelah2 kelopak bunga tu.... tengah intai tuannyer kot.....soooo sweet

pink rose dari ros@jintanmanis yang jauh nun di Jepun. Link x leh bukak, so tak dapat la nak nengok gambar terbaru mak yong tu.....sob sob..... kad ni kak rose amik dari rumah AlongRoz..... arigato gozaimashita nee....

lovely white n pink chrysanthemum bouquet dari ummi, terima kasih ya...kak rose gantung kat living hall....biar cantik dan harumnya berterusan seperti kasihnya ibu yang tak pernah surut.....

Love sign red strawberry card dari izahdaut.... thank you soooo much.... muga manisnya strawberry tu akan jadi semanis kasihnya ibu disepanjang hayat....

3 comments:

izahdaut said...

assalamualaikum kak rose..slamat hari ibu juga.sudilah ke blog saya special kad for u too..amik ye

Kak Rose said...

selamat hari ibu buat izah jugak, terimakasih for de card ya....nnti kak rose amik gantung kat rumah.

zamziyana said...

Selamat hari ibu kak roseee....
nnti jgn lupe melawat website saye yer...