Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, May 23, 2010

Buah melaka

kuih untuk minum petang ari ni x yah buat punya....Alhamdullilah rezeki.... ibu Sharifah yang bagi kerna nak pulangkan kak rose nyer loyang yang buat puding roti ari tu... makan kuih ni dah kenyang, tak yah dinner dah.....terima kasih ibu.....lain kali boleh buat lagi.....

8 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

kuih wajib buat masa bln puasa.. hehe

♥LOVE2COOK♥ said...

My son's most fav kuih! I pun like! ;)

ain said...

buah melaka ni fav anak sy no3, every ptg beli.nasib ada org jual..sedap pulak tu!

TREAT AND TRICK said...

Kuih kesukaan kami sekeluarga, sedapnya....

Kak Rose said...

Sari, betul tu, siap bertukar2 juadah ngan jiran lagi....

Kak Rose said...

Love, my fav jugak, nak buat malas nasib baik ada ibu bagi....

Kak Rose said...

ain, kalau sorang je yg nak makan tentu malas nak buatkan, baik beli jer...

Kak Rose said...

tnt, memang sedap... apa lagi kalau free... x penat nak buatkan... suker sangat!