Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, November 21, 2009

Corningware


tadi selepas hantar busu ke jeti untuk balik ke asrama kak rose g jenjalan sambil tunggu abang g gunting rambut..... cuci mata konon nyer..... tersinggah lah kat kedai ni....ingat x nak lah beli sbb dah ada ..... tapi sbb offer nyer pasal bocorlah poket ku..... hu hu hu.... boss dia siap bagi extra diskaun lagi selepas rega offer tu.... (instead of 499 dapatlah kurang sikit).....apa lagi.... angkut lah.....

coningware salad season 5 beradik....dulu dah beli set spice of life.... tapi tak rugi membeli sbb very usefull dan tahan lasak..... dari fridge ke dapur terus ke meja..... wah wah wah.....siap promot iklan-iklan lagik....ada commission ke?.....

salad season set

petang ni wat lepat ubi belen ubi ari tu..... kuih kegemaranku..... kalau kat anak katanya mama ni macam zaman jepun je..... suka makan ubi.....x pe lah nak oiii......resepi? dulu dah kak rose tepek resepinyer..... tengok sini ya....


lepat ubi.....nyam nyam nyam


1 comment:

Mummy Dhiacoco said...

Kak, mana nak cr coningware salad season 5 beradik. ni. Saya suka lah.