Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, February 18, 2017

Nak yg mudah jer!

 bila kemalasan melanda dan tak terfikir apa yang nak disediakan untuk minum petang, maka yang mudah2 cam ni memang jadi penyelamat. cepat disediakna dan sudah tentu jadi kesukaan kami anak beranak... walau processed food cam ni memang tak elok diamalkan kan, tapi dek tahap kerajinan tu tak ade, ni jer yang tukang masak dapat sediakan..sesekali oka la tu kot... lagi pun daripada memula beli tempura ni few years back, harga dah naik berkali2 dah... tu sebab tak elok nak makan selalu kan.... hihi

snack food yang mudah disediakan dan cepat jer dapat makannya. tempura chicken nuggets dan tempura chicken nuggets with sayur2... di plastik pembungkus tu ada tulis per serving ialah empat ketul, tapi untuk kami tiga beranak kak rose goreng 30 ketul. apa cer?

4 comments:

tun_telani said...

hahaha... sorg 10ketul.. sbb tu xleh beli selalu.. hihi

Phong Hong said...

Yang mudah lah yang best, tak payah bersusah payah. Kejap jer boleh ngap.

Kak Rose said...

yang tak elok tu lah bila makan tak boleh nak stop kan Tun.

Kak Rose said...

betul sangat la tu PH... hihi