Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, February 21, 2017

Angry chicken... pedas gilosss

 masa jalan2 temankan en asben ke Low Yat Plaza untuk cari barang2 komputer dia, ternampak la restoran kecik ni... tengok menu dia nampak macam sedap jer... so tanpa berjalan jauh teruslah duduk dan oder... cashier tu siap tanya nak extra hot ker? nasib baik kak rose say no, tapi yang en asben memang he asked for extra hot tu... service sangat cepat, mungkin masa tu tak ramai pelanggan kot... tapi bila sampai dan rasa... even the chicken burger pun dah too hot for me... berasap tinger dan selemo pun menjejeh kuor!
 yang ni en asben punya...extra hot angry chicken pop... kak rose rasa sikit pun macam tak leh nak telan.... really really hot, pedas berasap! memang tak sesuai untuk kami yang memang tak tahan pedas ni... sudahnya asked for another set of drinks... minum air jer yang banyaknya. huh!

 the menu look soooo tempting... mungkin untuk yang suka pedas memang ngam sangat lah tu!

another set of menu yang pedassss... sesuai dengan nama angry chiken

tu dia... lepas makan angry jer sbb kepedasan!


2 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Angry sampai balik ye kak rose..
sebab kepedasan hihihi

Nieda ramly said...

berasap telinga sampai telinga pun boleh ajdi merah..kalau org tak tahan pedas