Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, March 3, 2018

Nak yang mudah2 jer!


Bila nak mudah dan cepat dapat makan, makanya stok fast food ni kena sentiasa ada dalam fridge. walaupun tahu sangat lah kurang baik untuk selalu amik fast food cam ni... tapi apa kan daya... tukang makan dalam rumah ni nak makan yang mudah2 jer.. maklumlah balik kerja selalunya dah malam... tak de la nak makan nasik kan... dan yang sebenarnya tukang masak pun tak rajin nak masak.. huhu. so adalah alasan untuk bermalas2...


suka dengan tempura dari jenama first pride ni... tak payah nak g mekdonal nak makan ni... dan kalau kat mekdonel satu set tu dah boleh dapat sepeket tempura ni... nak jimat, goreng jer sendiri. puas makan sambil lepak2 kat rumah kan...

dan yang brand marina ni memang kesukaan dari dulu lagi... kalau tak silap memula beli dulu reganya tak sampai sepoloh hengget sepaket ni... sekarang dah jadi rm16++... tapi nak makan kena bli jugak la.. lain la kalau ade kerajinan nak buat sendiri tempura nugget tu... ish!!!

2 comments:

Hans said...

hehehe
sedap tu makan depan tv
hehe

Kak Rose said...

Hans, betul tu... tak sedar dah habis sepiring!