Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, December 12, 2014

Tolong la!!!! aku bukan robot!





Asalamualaikum dan salam Jumaat kawan kawan.... baru nak g bw, tapi hati manyak marah dengan robot yang tetiba dok menebeng kat ruangan komen rumah maya kak rose ni... sapa lah suruh dia datang dan menempek kat situ. selama ni tak de pun sebab memang dah disable word verification tu. kenapa tetiba ada pulak. hantu kak limah mana yang dah datang ubah2 seting rumah maya kak rose ni? check dekat setting tu memang NO kat coloumn show word verification tu..

ni yang baru kak rose printskrin dari setting section... mmg a big NO kat situ kan, tapi bila tengok balik kat ruangan komen tu memang ade lagi lah menatang please prove that you are not a robot tu.... tolonglah wahai kawan2..... camner nak buang menda ni!

9 comments:

Amie said...

Tak dapek den nak noleng eh... samolah kito berperobelem nih

Kak Rose said...

tu la Amie, tetibo ado lak menda robot tu...x tau camno nak buek!

inahar ali said...

betui tu kakrose..dapur saya pun jadi camnih..mungkin google updet systemnye kot tetiba jd camnih..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

sy rasa blogspot dah wajibkan utk kita semua buktikan yg kita buakn robotlah Kak Rose.. blog sy kena tak??? Sy tak surelah.. amlas nak klik komen kat blog sndiri.. ekekeke

anys nadhilah said...

Cuma check sekli lagi, mana tahu lupa save heeh

anys nadhilah said...

Ha ni saya komen dah takde prove you are not robot ;)

Kak Rose said...

Ina, tah tahu dah nak wat camner!

Kak Rose said...

kak rose check kat blog Sk mmg x de... adoyai la!!!!!

Kak Rose said...

anys nadhilah, dah banyak kali save tapi ttp ade menda robot tu...

tapi kan yg bestnya tak yah taip wv tu terus boleh publish lak comments tu..