Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, December 16, 2014

For his birthday

dalam sibuk sibuk nak siapkan rumah untuk majlis al Khafi jumaat ni, buat jugak persiapan untuk family day pada krismas nanti dan yang paling mendebarkan.... berkemas untuk berpindah rumah sebab pertukaran tempat kerja encik suami... so sangat lah heticnya hujung tahun yang tinggal bersisa tak berapa hari lagi ni... tapi camner pun sempat lagi g soping untuk something for emcik suami's birthday ari ni.. seadanya saja, sebab sambut harijadi dengan dengan perasaan yang bercampur baur.... gembira, sedih, risau.... semua ada. apa pun kehidupan mesti diteruskan dan dengan harapan semuanya akan berjalan lancar dengan izin Allah... Selamat hari lahir, semuga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik rohani dan jasmani supaya nanti dapat jaga kami anak beranak, Aaminn.

Semuga dipermudahkan segala urusan kami, Insya Allah.


2 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir buat en suami kak rose.. semoga dimurahkan rezeki dan usia dirahmati Ilahi..

Kak Rose said...

terima kasih Yati.