Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, January 10, 2017

Jom mula kan....

 Asalamualaikum dan selamat pagi buat semua... pagi ni kak rose nak tepek kerajinan pagi semalam, memulakan routine pepagi berbrisk walk di tempat baru. actually bukan lah tempat baru, taman yang kak rose dah tinggalkan selama dua tahun, kini jadi tempat harian kak rose untuk ber brisk walk lah.. setelah seminggu disini dan a bit settled down, baik lah mulakan, kalau lama lagi nanti dah lupa pulak camner nak jalan laju kan...

 ok la for the beginning... hari pertama berjalan dengan 8k++ steps tu... sendiri jalan, sendiri jugak bagi ok. just to motivate my self agar jangan malas2 nak berjalan pepagi tu...

 taman permainan yang dah kak rose tinggalkan selama berada di Penang..

 banyak dah perubahannya.... macam2 perminan ada kat sini ..

alat2 untuk exercises pun ada banyak di pasangkan kat taman ni.... tapi pagi semalam tak de orang pun yang guna alat2 ni... mungkin waktu petang kot...

2 comments:

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

haihhh.. bilalah sy nak rajin mcm Kak Rose

Adam said...

Tempat pun menarik.