Lanai Kijang

Lanai Kijang

Friday, May 4, 2018

Apakan daya ku...

bila tukang beli tak beringat that tukang makan ni tak nak la menda2 macam ni... tapi bila dah ada kat dalam fridge tu, tukang makan ni lah jugak yang tak dapat nak menahan dari bukak tutup fridge... apa lagi bila tinggal sorang jer kat rumah ni.. boleh berulang2 pulak mencedoknya...😜😜😜 itulah namanya geleng dikepala dihati hendak... lantak lah labu... berebut lemak nak menepek! apakan dayaku nak menahan...huhu

 perisa baru kononnya... nak jugak mencuba merasa... sedap eh, lepas sepotong, nak lagi pulak!

tukang beli tak makan lagi, tapi rasanya tinggal separuh jer! 😋😋😋 u know who lah yang makan tu kan! so, tukang beli jangan lah bising2 kalau tukang makan ni dah kembang semangkuk!

3 comments:

Ann Ishak said...

pelbagai jenis pulak tu :D

Phong Hong said...

Peminat ais krim, ya, Kak Rose? Nak stok jugak kat fridge PH. LOL!

aizamia 3 said...

Fuh.. ai pun tak tahan macam ni tapi biasanya waktu anak2 takde dekat rumah je jadi perangai macam tu, kalau deme ada, deme yang perabihkan.. hehehe..