Lanai Kijang

Lanai Kijang

Tuesday, May 12, 2015

Selamat Pengantin Baru Afiq n Hidayah

 Majlis persandingan anak buah yang berlangsung di Villa Warisan JA Boutique Hotel, Johor Bahru pada hari Sabtu lepas, semasa persandingan dipihak perempuan di Putrajaya kak rose tak dapat menghadirkan diri, so yang ni mesti lah nak bersama2 meraikan hari bahagia the only anak to my sister.... tempat persandingan ni sangat lah soooo warisannya... semuanya diperbuat dari kayu jati dan kawasan sekitarnya dikelilingi oleh pokok2 yang merimbun hijau.... sangat nyaman rasanya walaupun panas tengahari tu... cantik sangat tapi sewanya jugak sangat membocorkan poket tuan pengantin!





menu yang simple but very nice dengan nasi arab n nasi minyak yang sedap.

 dancers getting ready for action didepan pelamin
 pengantin pun nak bersilat jugak....

 pengantin bersama kedua emaknya..

 makan beradap bersama dancers in action...




dancers sebelum majlis bermula.

 dayang2 tukang buat kerja bergambar kat photo booth....

anak mama yang kepanasan bertugas di tempat pendaftaran tetamu.

close-up main table untuk makan beradab sebelum majlis bermula.

Alhamdullilah majlis berjalan lancar seperti yang dirancang dan tahniah buat adik Puan Suri dan Afiq serta Hidayah, Selamat pengantin bru, semuga berkekalan hingga ke Jannah.

2 comments:

Umi Nazrah said...

salam singgah.

alhamdulillah. tahniah. teringat zaman kesultanan melayu melaka bila tengok gambar2 ni. hehehehe

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI