Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, January 2, 2014

2 tahun kat sini....

 megakhiri tahun 2013 dan menyambut kedatangan tahun baru 2014 kat sini.... kiranya dua tahun la kak rose kat sini.... actually 3hari 2 malam je pun, tp mmg dua tahun la kan. cuti2 yang x plan, kebetulan dapat pulak resort yang mmg orang dah x ramai nak g sbb cuti sekolah dah nak berakhir, jadi x meriah lah bila sekolah dah buka kan....

 the master bedroom.. sangat luas. tp kami datang cuma berdua saja...

 2nd bedroom, since x de sapa nak ikut, kami ajak kawan yang memang duk kat pd untuk join kita kat sini... tp sayang, sibuk berborak n melayan anak yang mandi kat pool, sampai lupa langsung nak amik gambar! borak dengan ana sampai menjelang dinihari ditahun baru... happy sangat dapat jumpa ana, harap len kali boleh pot pet lagi cam ni kan, ana?

 sudut di master bedroom... boleh layan berangan kat sini kalau mahu!

 derssing table....

 hall...tv yang sangat old school... sayang wifi connection sangat hampeh.... lebih lembab dari siput vavi berjalan....sangat lah tidak selesa melayan tenet guna phone


tq bnmresortportdickson yang sangat cantik n selesa.

6 comments:

Anonymous said...

Lama tk g resort bnm kt pd.. Klu kt Jb ni Bnk ngra xda la resort..huhu

Bicara Kak Noor said...

wah bestnya sampai 2 tahun ye Kak Ross kat sini haha, macam comel je ayat tu kan...

HomeKreation said...

Aslmkm KakRose. Slmt Tahun Baru, semuga ceria & sukses! Lama nya tak bw... bz selalu tapi kekawan tetap di ingatan.

Kak Rose said...

Anon... sapa ni ya. JB-PD x jauh. datang ler.

Kak Rose said...

Noor, 2 hari jer pun tp dalam 2 tahun kan. gempak je!

Kak Rose said...

Waalaikumsalam Along... selamat tahun baru untuk Along n keluarga...biar bz asalkan kawan2 tetap dihati gitu!