Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, December 30, 2012

Untuk anak....

 the glittering silver masih berada di delivery bay

selamat pagi dan salam hujung minggu dihari2 terakhir tahun 2012.... time flies kan. x sedar 2012 dah sampai kepenghujungnya dan 2013 akan tetap menjelang dengan harapan tahun yang akan mendatang akan menjadikan kita lebih baik dari sebelum2nya, Insyaallah. dan sempena menyambut ulang tahun kelahiran anak yang kini memasuki twenty-series tu, ayah n mama dengan besar hati menghadiahkan glittering silver buat anak bujang mama tu. biar pun terlambat dua hari dari hari dari his actual birthdate tp x pe la kan.


n masa dapat this glittering silver semalam, tuannya berada di melaka preparing for his exam, so belum dapatlah merasa nak drive around. sabar2 ya, n jangan lupa jaga elok2.

9 comments:

Azie said...

Untung anak anak skrg, dpt hadiah mewah dr ibu bapa

Amie said...

bestnya!!!

suri solehah said...

seronoknya anak bujang...elok juga memudahkan pergerakakn kat kampus..kalau dengan motosikal..risau skitkan k.rose

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah... besor hadiah Busu dapat dari mama n ayah... belajar rajin2 ye :D

IdaShazana said...

waaa... dasat hadiahnya

Cik Kamoo said...

Anak2 sekarang sgt beruntung ... tp anak2 dulu usaha sendiri utk dapatkan apa yang dihajati.


Pengorbanan mak ayah ....

Uncle Lee said...

Hi Kak Rose, that is a beautiful car. I suka the colour.
Here's wishing you and family a very happy new year.
Best regards.
Lee.

Mat Gebu said...

Kak Rose....untuk anak mama yang ni ---> "che mat"..takde kee?...Hahaha, terus game over game...

FnF Simple Life said...

hwaaa... best nye dapat kete baruuu... bagus laaa...risau sebenarnya tgk anak2 muda naik motor...bahaya...