Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, December 30, 2012

S11 yang parah

 kesian pada S11 ni.... baru 7 bulan tukang bayar guna dah cedera parah....  on that unfortunate day, S11 kesayangan ni jatuh bersama ER-6n dan tuannya sekali.... dek nak mengelak kenderaan yang memberek mengejut, pengguna jalan raya lain yang terpaksa menerina kesannya.... nasib baik tuan moto x cedera, cuma bruises kat lutut n tangan. tapi yang paling parah sekali S11 ni la.... putus nyawa kejap. bila on balik dah jadi haywire, bila g kedai tanyakan kalau masih boleh diselamatkan tp tuan kedai kata mungkin motherboard tu dah terhentak dan build-in memori pun dah senget.... x leh nak ingat apa dah! habis segala file dalam tu x leh nak excess dah! tp masih berharap dia akan dapat dipulihkan semula sbb masih under warranty, tp x tau la kan cedera cam ni warranty ada cover ker?

so sbb x dapat nak pastikan whether boleh baiki or not, carilah penggantinya.... no choice la kan. amik je la yg baru. welcome to our household, Samsung Galaxy S111. harap yg ni akan bertahan lama lah hendaknya.

1 comment:

D Yatie said...

berminat juga dgn s3...tp tak tau bl leh dpt.. :p