Lanai Kijang

Lanai Kijang

Sunday, December 16, 2012

sales di mana mana


ya mmg ada sale dimerata tempat, dan bila nak membeli satu2 barang tu mmg pk banyak kali la... setakat nak cuci mata je g jenjalan tengok krismas deco yang lip lap tu... dan ni saja yang dapat dibli untuk puaskan diri sendiri... kalau x de diskaun mmg x mampu nak bli dek non oi!!!!!

 
 baru lah dapat nak merasa guna mangkuk ni....

tp kopak jugak poket sbb bli banyak hadiah untuk this coming family gathering..... senang bli kat parkson ni sbb derang ada service untuk wrap sekali.... jimat duit x yah bli wrapping paper dah! n x yah nak susah2 membungkus semua hadiah tu....


on the way balik tu bli kek untuk birthday en somi, kek pilihan busu, warmest chocolate dari the baker's cottage. tp malam baru dapat potong kek sbb masa tu en somi ada kursus kat PD... malam baru balik. jenuh kami dua beranak tunggu, konon nak buat suprise la kan...

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

bekenan sy tang gambar atas tu...:)

Mohd Azlisyam Ali said...

Salam Kak Ros..saya nak ode Kuali Ajaibtu ada cara tak? nak contact saya 019-3718229 - SYAM.Time Kasih bebanyak.........