Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, December 15, 2012

Menyibukkan diri

bekpes semasa kehabisan roti.....

salam hujung minggu buat semua. hari2 yang sibuk buat kak rose atau sebenarnya saja menyibukkan diri untuk nak jauhkan diri dari ngadap komputer ni lama2... sejak kes cts tu ada jer yang kurangnya dengan diri ni.... bila duk kat komputer lama sket terasa pulak lenguh kat shoulder blade.... bila ngadu kat doctor terus dia suruh buat physio, n  pagi ni kali kelima dah menjalani physio tu and  feel very much better dah, tapi kena beringat2 agar x duk kat komputer lama2. tapi kan, camner la nak jauhkan diri dari komputer....

saja nyibukkan diri la jadinya...tiga hari berturut2 ada kenduri kat kawasan perumahan ni, dengan physio berselang hari dan juga jadi cekgu pada my neighbour's son lagi di belah petang...lupa kejap dengan rumah maya ni.  sayang pulak nak biarkan dia bersawang... jenguk jugaklah dengan kisah merapu meraban ni.

baby's n mama's work station.... berserabut!

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam kak rose,
Sedap juga tengok bekpes tu... boleh Jauh tapi Jgn renggang2 sgt dgn komputer tu nanti rindu lak Baca entri kak rose ;-)