Lanai Kijang

Lanai Kijang

Saturday, February 20, 2010

Lontong

Selamat pagi semua..... dek semalam terliur sesangat nengok lontong di blog Che Mat Gebu tu.... dan dengan rajinnya malam semalam kak rose mulakan projek dengan merebus nasi impit dan buat sambal tumis... sambal tumis resepi kak rose sendiri.... bubuh udang kering banyak2..... maklumlah kak rose ni x makan belacan.... tapi udang kering.... apa2 pun lah kan asalkan sedap ditekak dan x ngences lagi tengok lontong CMG tu.... pagi ni sambung pulak masak kuah lodeh tu..... tapi kan kak rose x de tahu kering jadi bubuh je tahu biasa tu.... dan tempe yang paling penting.... maklum jawa kan.... ni pun resepi yang kak rose selalu buat semasa raya atau pun open house...... kak rose suka letak udang basah dan juga kering.... tapi x de lengkuas .... masak banyak hingga lunch nanti dan jiran juga dapat merasa lontong kak rose ni.....

jom bekpes dengan lontong ni.... lupa pasal nak diet tu ... salah ke CMG tayang lontong ????

1 comment:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.