Lanai Kijang

Lanai Kijang

Monday, July 11, 2016

Makan2 di cafe lanai

 pilihan anak bujang.... sirloin steak dengan dayang2 pengiring

entry tertangguh,  kisah makan2 semasa en asben ada meeting kat Sasana Kijang diakhir bulan puasa ari tu... so kita pun amik kesempatan menjamu selera kat cafe Lanai ni.. berbuka dalam bilik jer dengan sedikit makan dan minum untuk alas perut dan pas solat maghrib barulah kami pergi ke cafe ni... masa ni dah tak lah ramai sangat pelanggan.. so bolehlah  makan dengan aman dan bersantai2...

 pilihan mama, chicken chop dengan milky mushroom sauce.

 tukang bayo asik dengan nasiknya... takut esok tak larat nak puasa, katanya.

the only desert yang teringat nak amik gambo... springroll n vanilla ice cream, healthy bowl yang sedap pun tak sempat nak snap...

4 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Sedap tu kak rose..
Tambahan org yg sediakan ye ;)

Selamat hari raya kak rose..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

memang seronok makan lepas waktu berbuka.. taklah terkejar2 atau makanan kita sejuk smentara tunggu azan, kan..

selamat hari raya Kak Rose

raihanah said...

sedap2 juga tu nampaknya

Puan Wawa said...

sedapnyaa..")