Lanai Kijang

Lanai Kijang

Thursday, November 14, 2019

Jom exercises tangan....

Asalamualaikum dan salam khamis buat semua..

 since hari tak de kelas mengaji dan juga kuliah petang, so baik lah guna kan masa yang ada dengan something yang berfaedah. gitewwww khenn? nak buat apa pulak tu? jom lah mulakan buat tat nenas kerang yang sangat amik masa nak membuatnya nih. maklumlah keras tangan, jadi buat kerja apa pun semuanya lambatttt... tak per la kan... pelan2 buat. sikit2 nanti lama siaplah hendaknya.. nak menggentel inti ni pun amik masa gak... camner tak amik masanya sbb bila ada phone in between buat kerja, paham2 jer la kan...

separuh lagi nak bentukkan untuk nanti nak memudahkan kerja bila nak letak dalam doh tu... semuga kak rose terus rajin nak siapkan seratus botol of gift ni. Insya Allah...

2 comments:

yanmaneee said...

nike air max 270
nike sneakers for women
retro jordans
golden gooses
adidas yeezy
curry 4
converse outlet store
adidas nmd
cheap jordans
yeezy boost

Susan said...

192.168 l 254.254 is the IP address which is basically belongs to an address range which has been reserved for private networks. Each and every appliance which are connects to the home network will get a same address, along with the last digit changing.